نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ دی ۱۴۰۳) | طلا به گرمی ۵ میلیون و ۸۰ هزار تومان رسید آغاز توزیع گوشت قرمز رایگان دولتی + جزئیات گزارش ۴ ماهه نهضت ملی مسکن منتشر شد خسارت قطعی چندساعته برق به ۲۲ کارخانه سیمانی کشور | توقف تولید سیمان در تهران و خراسان ملک در این منطقه گران خواهد شد کارخانه تولید کاغذ سنگی در فاروج خراسان‌شمالی با حضور وزیر نیرو افتتاح شد (۶ دی ۱۴۰۳) سوختگیری بنزین با کارت بانکی از سال ۱۴۰۴ بررسی وضعیت احداث پروژه آزادراه حرم تا حرم در دستورکار شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی جدول قیمت سکه‌های پارسیان (۶ دی ۱۴۰۳) | سکه پارسیان در آستانه ۸ میلیونی شدن! اعترافات قاتل در بازسازی صحنه جرم: مقتول سال‌ها بازی‌ام داده بود سود مرحله جدید سهام عدالت چقدر است و چه زمانی واریز می‌شود؟ قیمت سکه‌های ضرب ۸۶ حراج مرکز مبادله چقدر است؟ آیا ثبات به بازار ارز برمی‌گردد؟ (۶ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) | بادمجان ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان کارگران چطور مالیات‌های مازاد بر حقوق را پس‌ بگیرند؟ سازندگان توان فروش و ساخت مسکن را ندارند سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش منصوب شد وزیر نیرو: هزینه تولید هر کیلووات ساعت برق ۸ هزار تومان است پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳) بزرگترین کریدور تجاری کشور از خراسان رضوی می‌گذرد مدیرعامل معاینه فنی تهران حرف‌های خودش علیه ایران خودرو و سایپا را تکذیب کرد! ترانزیت، زیربنای ۱۰ درصد اقتصاد کشور پرداخت ۶۰ هزار میلیارد ریال عوارض به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های خراسان رضوی از محل مالیات بر ارزش افزوده رشد ۴۸ درصدی خانوار‌های مستأجر درگیر فقر، طی ۶ سال تک‌نرخی‌شدن ارز به‌نفع مردم، یا به ضررشان؟ رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی مشهد: قطع برق خانگی اتفاق خوبی است | بخش خصوصی حاضر به رقابت با دولت نیست کاهش نرخ دام | قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ (۵ دی ۱۴۰۳) چگونه دولت از گرانی ارز، ۱۰۰ هزار میلیارد تومان به دست آورد؟ | یک نماینده مجلس افشا کرد
سرخط خبرها

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی: تصویر رسانه های خارجی از افغانستان واقعی نیست

  • کد خبر: ۱۹۳۲۶۹
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۵
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی: تصویر رسانه های خارجی از افغانستان واقعی نیست
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: اولویت نظام حاکم بر افغانستان، مسائل اقتصادی است و تصویری که برخی رسانه‌های خارجی از افغانستان ارائه می‌دهند، هرگز با چیزی که در حقیقت وجود دارد مطابق نیست.

شهرآرانیوز، فیروز ابراهیمی، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: در سفری که اخیرا با هیئت اقتصادی استان به افغانستان داشتیم، دستاورد‌های چشمگیری حاصل شد و تفاهم‌نامه‌های همکاری منعقدشده می‌تواند در بسیاری از حوزه‌های تجاری برای فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان استان راهگشا باشد.

فیروز ابراهیمی تأکید کرد: روند عقلانیت اقتصادی بر افغانستان حاکم شده و این حقیقت امروز این کشور است. در همین دو سال گذشته، ارزش پول ملی آن‌ها حدود ۳۴ درصد افزایش پیدا کرده، تورم به حدود صفر رسیده و امنیت به طور کامل برقرار شده است. علاوه بر این، ظرفیت‌هایی در افغانستان وجود دارد که هرکس دربرابر آن‌ها بی تفاوت باشد، خودش محروم می‌ماند. یک نمونه، معادن افغانستان است که غنای بسیار زیادی دارد و در میان هشت معدنی که اخیرا به پیمانکاران غیرافغانستانی واگذار شده، دو معدن‎کار ایرانی هستند و فقط همین دو قرارداد در مجموع بیش از ۸ میلیارد دلار ارزش دارد.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی تأکید کرد که در دولت قبل حاکم بر افغانستان، کشور‌های اروپایی سالانه بالغ بر ۱۰ میلیارد دلار به هیئت حاکمه کمک می‌کردند، اما اکنون که این کمک‌ها به صفر رسیده، نه تنها مسیر پیشرفت متوقف نشده بلکه این روند به‌طور مشهود سرعت گرفته است.

وی ادامه داد: بیش از ۲۴ هزار کیلومتر، میادین نفت و گاز کشف شده است و بنا بر اعلام وزیر نفت و گاز افغانستان، به زودی مناقصه‌های بین المللی برای بهره برداری از این میادین برقرار خواهد شد. با این تفاسیر، این یک حقیقت است که اولویت نظام حاکم بر افغانستان، مسائل اقتصادی است و تصویری که برخی رسانه‌های خارجی از افغانستان ارائه می‌دهند، هرگز با چیزی که در حقیقت وجود دارد مطابق نیست.

وی ادامه داد: با توجه به امنیت حاکم در افغانستان می‌توان از فرصت‌های سرمایه گذاری استفاده کرد. بازار افغانستان برای تجار ایرانی اهمیت ویژه‌ای دارد. پیشنهاد می‌کنیم حقوق و عوارض گمرکی برای سرمایه گذاران ایرانی در افغانستان به صفر برسد. تولیدات مشترک افغانستان و ایران باید فرصت صادرات به کشور‌های ثالث را داشته باشند. همچنین در حوزه استاندارد‌های کالایی باید به مؤلفه مشترکی برسیم.

ابراهیمی با بیان اینکه حل مشکلات پیمان سپاری ارزی برای توسعه روابط تجاری با افغانستان ضروری است، گفت: بالغ بر ۹۰ درصد صادرات استان به صورت ریالی است، از این رو بحث پیمان سپاری ارزی در حال حاضر به یکی از مشکلات صادرات خراسان رضوی تبدیل شده که برای رفع آن باید چاره‌ای اندیشید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->